Kmetija Pri Krčarju

Nahajamo se v Selah na Krasu tik ob križišču Sela na Krasu-Vojščica. Po dogovoru smo za najavljene skupine in različna slavja (poroka, birma, krst, različne promocije, pogostitve za podjetja) odprti vse leto. Dvakrat v letu pa imamo tudi osmico. Pred lokalom imamo veliko parkirišče za goste ter dva prostora, ki sprejmeta do 100 oseb. Postrežba, izvedba hladno-toplih bifejev, ogled vinske kleti, prodaja vina...


Kulinarično popotovanje

Pripravljajo pisano ponudbo tipičnih kraških jedi. Ponosni smo na suhomesnate kraške dobrote (pršut, salama, zašinek, panceta ...) z dolgo tradicijo. Svoje kulinarično popotovanje lahko začnete s sveže hrustljavim kruhom iz krušne peči, mladim sirom in suhimi mesninami. To je odlična kraška uvertura v kraljevo pojedino z domačimi rebrci, krompirjem, prato in klobasami. Za konec se posladkajte s kuhanimi štruklji po receptu Krčarjevih non. Poleg omenjenih dobrot se izvrstno prileže doma pridelano vino.

Kmečki turizem Pri Krčarju.
Pri nas lahko rezervirate: prireditve, srečanja, promocije...Okolica

Na kmetiji gojimo prašiče ter govedo, katere si gostje lahko tudi ogledajo.
Sela na Krasu je lahko za obiskovalce zelo zanimiva. Uživali boste v lepi naravi in čudovitem razgledu na Jadransko morje, ki je še lepši z bližnjega vrha Kremenjak. Na vaškem trgu, kjer stoji župnijska cerkev Marijinega vnebovzetja, je tudi vaški vodnjak in obeležje v spomin na slovenskega profesorja in novinarja Filipa Perica.Poleg tega pa lahko obiščete še različne turistične in kulturne znamenitosti. Vzgonski veter, ki rahlo boža to pokrajino, privablja k nam tudi vedno več padalcev, ki mirno jadrajo po nebu in se predajajo pogledu na prekrasno pokrajino pod njimi.V športnem parku se, poleg razgleda na morje, lahko na svežem zraku sprostite ob igranju nogometa, košarke ali balinanja, najmlajši pa se lahko igrajo na igralih. Pokrajina pa ponuja tudi številne druge razgledne točke, primerne za sprehode in kolesarjenje.